Delbetaling

Vi tilbyr delbetaling ved kjøp av helfoliering hos oss. Sammen finner vi løsningen for deg.

Kan jeg maskinvaske helfoliert bil?

De fleste helfolierte kjøretøy kan tas gjennom bilvask akkurat som vanlig kjøretøy. Men som med lakkerte biler, kan også helfolierte biler bli skadet av bilvask. Vær forsiktig rundt de eksponerte kantene og sømmene i en helfoliering og spør oss gjerne hva vi anbefaler å gjøre for å øke levetiden på din helfoliering. Etter utført helfoliering vil du motta en vaskanvisning som forklarer hva som er trygt ved bilvask.

Skader folien lakken?

De fleste helfolieringer kan fjernes fra fabrikk-lakkerte kjøretøy uten å skade lakken under. Lakkens tilstand og kvalitet avgjør om det oppstår skader ved fjerning.

Hvorfor er en helfoliering mer fordelaktig enn en delvis foliering?

Helfoliering dekker de fleste eller alle lakkerte flater på bilen mens delvis folieringer dekker bare en del av kjøretøyet. Helfoliering vil altså beskytte all original lakk i stedet for bare en del av lakken. Dette er avgjørende når folien er fjernet siden falming og riper kan skje på ubeskyttet lakk på en delvis foliering. Som et resultat, helfoliering vil beskytte all lakk og til og med øke videresalgs verdien av bilene mer enn på en delvis foliering.