Om oss

Max Reklame i Kristiansund har vært en pålitelig leverandør av profesjonelle reklame- og profileringstjenester siden 2010. Med over et tiår med erfaring har vi etablert oss som eksperter innen bildekor, skilt og storformatprint. Vårt dedikerte og dyktige team av designere og montører arbeider tett med kundene for å levere skreddersydde løsninger som imøtekommer deres unike behov.

Vår ekspertise innen bildekor er en av våre stoltheter. Vi forvandler kjøretøy til bevegelige reklameflater, som fanger oppmerksomheten til potensielle kunder på veien. Vårt fokus på kvalitetsfolier, moderne utstyrspark og presis utførelse sikrer varige og iøynefallende dekorer som skiller seg ut.

I tillegg til bildekor, er vi spesialister på skiltproduksjon. Vi tilbyr et bredt spekter av skiltløsninger, fra klassiske stadionskilt til moderne lysskilter. Våre skilt sørger for at din bedrift får den oppmerksomheten den fortjener.

Videre tilbyr vi storformatprint som gir en visuell styrke til enhver kampanje. Våre moderne og miljøvennlige utskriftspark og materialvalg garanterer knivskarpe, levende bilder som fanger øyet og formidler budskapet på best mulig måte.

Med Max Reklame kan du være trygg på at din bedrift vil bli presentert på en profesjonell måte. Vårt dedikerte team er klare til å bringe dine ideer til liv og sikre at ditt visuelle uttrykk skiller seg ut i mengden.