Profilartikler

Profileringsartikler er den perfekte måten å synliggjøre din bedrift eller arrangement. Enten du er på jakt etter reflekser eller penner så kan vi hjelpe deg.

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgte da de leverer god kvalitet til god pris. Vi velger også å samarbeide med leverandører så har et fokus på grønnere løsninger uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Profilartikler som penner, nøkkelbånd, reflekser og handleposer er smarte markedsføringsverktøy som gir en rekke fordeler. Penner er praktiske, dagligdags gjenstander som ofte brukes, og de holder logoen din synlig i folks hender.

Nøkkelbånd fungerer som bærbar reklame, da de blir brukt daglig og eksponerer merkevaren din til et bredt publikum. Reflekser bidrar til sikkerhet samtidig som de fremmer merkevaren din, spesielt i mørke eller dårlig lys.

Handleposer er bærekraftige og gir en stor synlighet for ditt logo og budskap når de blir brukt i ulike sammenhenger, og de viser omsorg for miljøet samtidig som de promoterer virksomheten din.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale og et godt tilbud.