Storformatprint

Rull til Rull

Vindusdekor er en visuell superhelt når det gjelder synlighet og merkevarebygging. Denne innovative metoden gir bedrifter en maksimal eksponering til lav kostnad sammenlignet med tradisjonelle markedsføringsmetoder. Ved å benytte vindusflaten så kan du få et levende og øyenfallende utstillingsvindu for å tiltrekke nye kunder, bygge merkevareidentitet og formidle budskap på en iøynefallende måte. Denne kostnadseffektive markedsføringsmetoden transformerer vinduer til en kraftig reklameplattform som skiller seg ut.

UV Flatbed

Interiørfolier har revolusjonert måten vi forvandler og fornyer rom. Disse allsidige og innovative materialene har åpnet døren for en verden av kreativitet innen interiørdesign. Fra boliger til kommersielle rom har interiørfolier blitt en populær løsning for å fornye uten den omfattende kostnaden eller arbeidet med tradisjonelle renoveringer.

En av de mest forlokkende egenskapene med interiørfolier er det brede spekteret av stiler, mønstre og teksturer du kan velge mellom. Fra autentiske tre- og steinimiteringer til moderne minimalistiske design, er valgmulighetene nesten uendelige. Enten du ønsker å skape en rustikk atmosfære med en treaktig folie eller legge til en moderne glans med en metallisk finish, finnes det et alternativ som passer enhver smak og stil.

Holdbarheten til interiørfolier gjør dem også til et attraktivt alternativ. De er vanligvis laget av sterke og slitesterke materialer som motstår slitasje og falming over tid. Dette gjør dem ideelle for høytrafikkområder som hotellromdører, møterom, heiser og lignende.

Vi leverer interiørfolier fra annerkjente merker som 3M Dinoc og Coverstyl.